Motorola готує флагманський смартфон з екстремально якісним зумом в камерах

У мережі з’явилися нові витоки, що стосуються нового смартфона Motorola. Так, інтернет-інсайдери опублікували “живі” фото пристрою, який на сьогоднішній день все ще не був анонсований.

За словами анонімних джерел, головною особливістю смартфона стане фронтальна камера, яка буде ховатися в корпусі пристрою – завдяки цьому виробник зможе домогтися максимальної Безрамковий без будь-яких вирізів або отворів. Що цікаво, судячи з живим фото, екран апарату може похвалитися вузькими рамками. А на задній же панелі пристрою розташований основна камера, що складається з двох модулів, спалах і сканер відбитків пальців.

Також важливо відзначити, що по всій видимості в мережу були злиті фотографії того самого смартфона Morotola, інформація про який вже з’являлася в мережі – тоді інсайдери говорили про те, що компанія проектує смартфон з камерою-перископом, завдяки чому пристрій отримає дуже якісний зум. Також згадувалося, що смартфон буде називатися Moto G8 Plus, але цілком можливо і те, що апарат стане новим представником сімейства Moto Z.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.