Xiaomi покаже смартфон Mi CC9 Pro з камерою на 108 Мп у кінці жовтня

Китайська компанія Xiaomi проведе презентацію свого першого смартфона з рекордною 108-мегапіксельною камерою 24 жовтня. Так повідомляє авторитетний портал Xiaomishka.

Судячи з усього, новий пристрій виробника вийде на ринок під назвою Mi CC9 Pro. Нагадаємо, що серія CC9 розрахована на любителів селфі, а її розробкою займаються молоді люди, які мають відношення до мистецтва.

Джерело також додало, що передбачувана новинка може працювати на процесорі Snapdragon 730G від Qualcomm. Ніякої іншої інформації про технічні характеристики Mi CC9 Pro ще не називаються.

Лінійка Mi CC9 була представлена в Китаї в липні 2019 року. Смартфони комплектуються 6,39-дюймовими дисплеями з роздільною здатністю 2340 × 1080 пікселів, 8-ядерними чіпсетами Snapdragon 710, потрійними основними камерами з головним сенсором на 48 Мп, а також акумуляторами ємністю 4030 мАг.

Міжнародна версія Mi CC9 – Mi 9 Lite. Смартфон має ті ж характеристики і підтримку безконтактної оплати через NFC. Молодша модель – Mi CC9e – вийшла в Європі під назвою Mi A3 і отримала «чистий» Android.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.