Logitech представила механічну клавіатуру G PRO X зі змінними перемикачами

Компанія Logitech анонсувала свою нову клавіатуру механічного типу, призначену для геймерів. Вона називається G PRO X і продається разом з різними перемикачами, які можна замінити в будь-який час.

Клавіатура має відокремлюваний шнур, триступінчаті прогумовані ніжки, 12 програмованих клавіш і кольорову підсвітку RGB з можливістю індивідуальної настройки кожної кнопки.

Час відгуку – 1 мс. Передбачена функція анти-ореолів. Кабель довжиною 1,8 метра з’єднується до ПК через USB-порт.

Як пояснює виробник, Logitech робить ставку на ігрових ентузіастах, яким потрібна клавіатура від відомого бренду, що має всього кілька додаткових функцій настройки. На його думку, замінити перемикачі зможе будь-який покупець незалежно від його досвіду.

Клавіатура може бути придбана в одній з трьох версій з наступними перемикачами на вибір: GX Blue Clicky (кликати), GX Red Linear (лінійні) і GX Brown Tactile (тактильні). Logitech також говорить, що пристрій сумісний зі стандартними клавішними перемикачами Cherry MX.

Клавіатура буде доступна у жовтні за ціною 150 доларів, причому змінні набори окремо обійдуться в 50 доларів. Для тих, хто не хоче розбиратися з механікою, в продажу також з’явиться модель з припаяними перемикачами, а її вартість – 130 доларів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.