Найголовніша особливість Samsung Galaxy S11

Кожна людина на Землі хоче користуватися якомога більш просунутим смартфоном з доступних у продажу, однак далеко не у всіх є можливість або бажання такі купувати, адже подібні моделі, незважаючи на очевидні плюси по частині продуктивності, зовнішнього вигляду та підтримуваних технологій, є неймовірно дорогими , а пошкодити їх, наприклад при падінні на велосипеді, простіше простого. Для всіх тих, хто не шкодує грошей на покупку мобільних пристроїв, вже в лютому-березні 2020 року в продаж надійде такий флагман, як Samsung Galaxy S11. Він виявиться оснащений за останнім словом техніки, отримавши ряд різних нововведень, але буде серед таких одна головна особливість.

Південнокорейська корпорація у випадку з будь-якими своїми флагманами завжди впроваджує в них щонайменше одне нововведення, завдяки якому вона отримує можливість почати потужну рекламну компанію по всьому світу. Флагман Samsung Galaxy S11, який вийде вже через півроку, не опиниться винятком з правил. Сьогодні, 30 вересня 2019 року, відомий інсайдер Ice Universe поділився даними про те, чим майбутня новинка від компанії з Південної Кореї зможе порадувати всіх покупців. Дуже багато уваги в новинці приділять програмним алгоритмам при обробці знімків, які будуть їх всіляко покращувати, завдяки чому новий флагман бренду зможе робити навіть більш привабливі кадри, ніж моделі з сенсором на 108 Мп.

Втім, це далеко не найголовніша «фішка» майбутньої новинки. Повідомляється, що Samsung Galaxy S11 отримає багатофункціональний спектрометр, а таким зараз не може похвалитися жоден смартфон на ринку. Даний елемент здатний виконувати масу завдань, починаючи з визначення свіжості будь-яких продуктів і закінчуючи виявленням злоякісних пухлин, тобто раку у живих істот, включаючи людину. Проте, на це здатні спеціалізовані спектрометри, а ось на що буде здатний такий в мобільному пристрої топового рівня від відомого бренду поки що ніхто точно не знає. За деякими даними, основна ставка виявиться зроблена на діагностику продуктів і визначення рівня цукру в таких.

Так, зокрема, користувачі зможуть наводити смартфон на будь-які фрукти або овочі, отримуючи відомості про те, наскільки вони є свіжими і скільки ще зможуть «протриматися» до того, як виявляться зіпсовані. Також спектрометр в Samsung Galaxy S11, за даними інсайдерів, виявиться здатний визначати рівень цукру всередині кожного продукту, а це стане в нагоді для всіх тих, хто знаходиться на дієті. Поза будь-яких сумнівів, така «фішка» здивує всіх користувачів, адже жоден смартфон на ринку в даний час не здатний ні на що подібне, а значить новий флагман південнокорейської корпорації обіцяє стати першопрохідцем в цьому плані, отримавши також і інші особливості, в тому числі дисплей з частотою оновлення 120 Гц.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.