Google додала приховану корисну функцію в усі смартфони на Android

Американська корпорація Google продовжує стрімко розвивати операційну систему Android, додаючи в неї нові функції і можливості. Для цього «пошуковий гігант» впроваджує найрізноманітніші можливості, в тому числі такі, які дозволяють позбутися від зайвих проблем. Сьогодні, 30 вересня 2019 року, оновлена ​​версія магазину Google Play, призначеного для установки різних додатків, обзавелася новою можливістю, про що стало відомо від журналістів з видання AndroidPolice. За рахунок цього тепер у користувачів є дійсно корисна функція, що дозволяє відмовитися від всіх непотрібних опцій, які можуть дошкуляти надокучливими повідомленнями.

Так, зокрема, тепер в додатку Google Play є спеціальний розділ під назвою «Налаштування G Play», який знаходиться в меню «Загальні» настройки. При використанні такої нової функції станеться те, на що вручну треба було б витратити близько півгодини. Після її застосування здійснюється вихід з усіх програм бета-тестування будь-якого ПО, відмова від попередніх реєстрації в іграх і програмах, очистка художній альбом будь-яких додатків, а також відбувається ряд інших дій, який дозволяє в повній мірі моментально позбутися великої кількості дратівливих сповіщень.

За словами представника Google, про додавання такої нової функції давно просили багато користувачів. Пов’язано це з тим, що дуже часто буває так, що людині з яких-небудь причин набридає користуватися різними бета-версіями додатків, а відмовитися від усіх таких вручну вкрай складно і довго, адже потрібно як мінімум згадати, на участь в яких давалося згоду. Тепер позбутися від усіх цих проблем можна натисненням всього однієї кнопки, а всі зміни вступлять в силу на серверах «пошукового гіганта» протягом однієї хвилини. Нововведення поки що є обмеженому числу користувачів, проте вже в найближчі кілька днів воно стане доступним для всіх, в тому числі проживаючих в Україні.

Нова можливість, поза будь-якими сумнівами, здатна дуже значно поліпшити досвід використання мобільних пристроїв Android, які працюють на базі операційної системи від компанії Google, зробивши такий краще, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. У майбутньому «пошуковий гігант» збирається впровадити в магазин G Play та інші нововведення, завдяки яким користуватися ним, а також супутніми сервісами, виявиться приємніше і простіше. Щоб отримати нову функцію, яка є прихованою, не потрібно робити чогось особливого. Потрібно лише просто дочекатися того моменту, коли така настройка з’явиться у відповідному розділі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.