Xiaomi розробляє смартфон з підтримкою запису відео в 8K

Китайська компанія Xiaomi представить у майбутньому пристрій з камерою, яка зможе записувати відео з роздільною здатністю 8K. Про це пише портал XDA Developers з посиланням на ентузіаста, який зміг виявити дану інформацію у новій версії оболонки MIUI 11.

Так як прошивка знаходиться в даний час на стадії бета-тестування в Китаї, встановити її можуть не всі користувачі. Учасник програми під ніком kackskrz звернув увагу на оновлений додаток для камери MIUI Camera, який натякає на здатність записувати відео у новому форматі.

Виявлений код в програмі вказує на нову опцію в налаштуваннях при виборі розширення запису відео – 7680 × 4320 пікселів, що також є 8K. При цьому, як стверджується, запис буде йти при 30 к / с.

Такий профіль буде задіяний у майбутніх смартфонах компанії, кажуть в XDA. У якому саме, на даний момент невідомо.

Нещодавно Xiaomi представила Концептфон Mi MIX Alpha, дисплей якого покриває пристрій з лицьової і тильної поверхні. У новинці буде використана потрійна основна камера з головним сенсором на рекордні 108 Мп. Для роботи із зображенням смартфон використовує процесор Snapdragon 855 Plus.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.