iPhone 2020 отримають металеву рамку, як в iPhone 4

Аналітик компанії TF International Securities Мінг-Чі Куо, відомий своїми прогнозами щодо продуктів Apple, випустив новий звіт про iPhone 2020 року. У ньому він вказав, що смартфони отримають нову металеву рамку зі складною сегментацією і використанням нових методів лиття під тиском.

Ми прогнозуємо, що дизайн iPhone 2020 року, значно зміниться. Металева рама і 2 / 2,5D-скла ззаду і спереду все ще будуть застосовуватися, але каркас з металу стане схожий на аналогічну поверхню в iPhone 4.

iPhone 4, випущений в 2010 році, відрізнявся «плоскою» рамкою, розташованою перпендикулярно до двох скляних поверхонь. Схожий дизайн також застосовується в iPad Pro (2018), в останніх же серіях iPhone каркас закруглений.

Куо вважає, що нові методи виробництва рамки знизять вплив металу на ефективність передачі даних. У результаті вартість виготовлення рамки виросте на 50-60%.

У звіті сказано, що новий дизайн смартфонів стане драйвером зростання доходів постачальників Apple. У поєднанні з підтримкою 5G, яка також заявлена ​​в iPhone 2020 року, компанія зможе збільшити поставки пристроїв з прогнозованих 75 млн в 2019 році до 85 млн в 2020 році.

Раніше Куо заявляв, що iPhone 2020 року з діагоналями дисплеїв 5,4 і 6,7 дюймів зможуть працювати в мережах п’ятого покоління. Дешевшу 6,1-дюймову модель оснастять LTE-модемом.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.