OnePlus TV: преміальний телевізор з розумними фішками

OnePlus представила свій перший телевізор – OnePlus TV. Як розповів глава компанії Піт Лау, OnePlus нарешті «прийшла додому» до своїх користувачів.

Діагональ дисплея на «квантових точках» (QLED) становить 55 дюймів, а роздільна здатність – 4К. Матриця охоплює 120% колірного діапазону NTSC і підтримує технологію Dolby Vision. За обробку зображення відповідає спеціальний процесор Gamma Color Magic, роблячи картинку чіткішою та більш насиченою.

За звук відповідають вісім динаміків (шість спереду і два ззаду) загальною потужністю 50 Вт і Dolby Atmos. Саундбар беззвучно висувається з нижньої частини корпусу. Дисплей займає 95,7% площі фронтальної панелі, а корпус ззаду відрізняється карбоновим патерном і металевою ніжкою.

Набір портів включає чотири HDMI, по одному USB 3.0 і USB 2.0, Ethernet, 3,5-міліметровий джек і USB Type-C.

Мінімалістичний пульт управління OnePlus TV, який працює на операційній системі Android TV, розроблений з нуля. По-перше, йому не потрібні батарейки, по-друге, основну частину займає сенсорна панель. Є кнопки виклику «Google Асистента» і Amazon Prime Video.

У OnePlus обіцяють, що Android TV буде оновлюватися мінімум протягом трьох років. Контент буде з’являтися в додатку Oxygen Play: вже запланована поява фільмів і серіалів з бібліотеки Netflix.

Телевізор можна з’єднати зі смартфоном за допомогою OnePlus Connect. Свайпамі по екрану смартфона можна перемикати меню на TV, а також вводити текст на більш зручною віртуальній клавіатурі.

Смартфон також зможе робити скріншоти з екрана телевізора, а якщо на пристрій надійде дзвінок, телевізор автоматично знизить свою гучність.

У продажу з’являться дві версії OnePlus TV: Q1 без саундбара і Q1 Pro з ним. Вартість – 69 990 рупій (~ 986 доларів) і 99 990 рупій (~ 1408 доларів) відповідно. Продажі в Індії – з 28 вересня.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.