OnePlus 7T офіційно анонсований: ціни та характеристики

У Нью-Делі OnePlus проводить презентацію, присвячену анонсу відразу декількох новинок. Перша з них – смартфон OnePlus 7T, який є оновленням для представленого у травні OnePlus 7.

Технічні характеристики OnePlus 7T:

Габарити: 160,94 × 74,44 × 8,13 мм, 190 г
Дисплей: 6,55 “, 2400 × 1080, AMOLED, 20: 9, 90 Гц, HDR10 +, Gorilla Glass 6
Процесор: 8-ядерний Qualcomm Snapdragon 855 Plus, 2,94 ГГц, Adreno 640
Пам’ять: 8 ГБ оперативної, 128/256 ГБ постійної UFS 3.0
Камера: 48 + 12 + 16 Мп (основна потрійна), уточнюється (фронтальна)
Батарея: 3800 мАг, Warp Charge 30Т
ОС: Android 10, OxygenOS
Зв’язок: USB 3.1 Type-C, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, GPS, LTE, NFC, Dual SIM

Візуально смартфон виглядає рівно так, як обіцяли витоки: OnePlus 7T спереду відрізняється від OnePlus 7, зате ззаду виділяється виступаючим блоком тильної камери у формі кола. У ньому – відразу три сенсора, розташовані горизонтально.

Камера відрізняється системою стабілізації Super Stable, яка об’єднує можливості гіроскопа та електронної стабілізації зображення. Крім основного сенсора, OnePlus 7T має ширококутний і теледатчик – останній реалізує дворазовий оптичний зум. Команда OnePlus реалізувала режим для макрозйомки, а також додала до NightScape і Portrait Mode підтримку ширококутного датчика.

У OnePlus розповіли, що попрацювали над поліпшенням відчуттів від дотиків до смартфона. Ззаду використовується матове скло, яке переливається на світлі. Доступних забарвлення два – Glacier Blue і Frosted Silver.

Крім використання екрану Fluid Display з частотою оновлення, OnePlus попрацювала над анімаціями системи: всього в OxygenOS внесено близько 150 програмних поліпшень тільки цього параметра.

Збережені стереодинаміки з підтримкою Dolby Atmos, але зате з’явилась система тактильної віддачі замість звичайного вібромотора. На презентації оголошено, що OnePlus 7T стане першим смартфоном з Android 10 «з коробки».

«Галерея» в OxygenOS тепер розпізнає, що зображено на фотографіях, і розподіляє їх за «розумними» папками. Користувачі можуть заливати свої знімки в хмару – 5 ГБ сховища безкоштовні для всіх власників смартфонів OnePlus. Додаток «Повідомлення» навчився відокремлювати рекламні SMS, оповіщення від банків та інші типи повідомлень по розділах.

Офіційні ціни OnePlus 7T для Індії:

Уточнюються

У США і Канаді OnePlus 7T з’явиться 18 жовтня за ціною 599 доларів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.