Перший погляд на майбутній 4K-телевізор OnePlus TV

Бренд OnePlus збирається представити лінійку нових пристроїв на заході 26 вересня, одним з яких виявиться телевізор OnePlus TV. Глава компанії Піт Лау опублікував у своєму акаунті в Twitter зображення, на якому показав новинку.

Фотографія розкриває елементи інтерфейсу оболонки OxygenOS. Показаний домашній екран, який пропонує користувачам чотири вкладки: основну з усім контентом, «фільми», «серіали», «музика» і дитячу. У верхній частині знаходиться панель пошуку, а також ярлики для системних налаштувань, профілю, стану підключення, годинників і багато чого іншого.

Також, на знімку видно, що телевізор керується смартфоном, що натякає на спеціальну інтеграцію зі спеціальним додатком, який усуне необхідність використання виділеного пульта дистанційного керування.

Варто звернути увагу, що показаний на фотографії телевізор OnePlus монтується на стіну, як і в попередніх витоках. Чи буде в комплекті підставка для установки пристрою на стіл, невідомо.

OnePlus TV вийде у двох версіях. Одна з модифікацій може відзначитися додатковими динаміками. Дисплей діагоналлю 55 дюймів складається з матриці QLED з розширенням 4K і підтримкою HDR10. Частота оновлення матриці складе 100 Гц, заявлена ​​підтримка Dolby Vision і Dolby Audio.

Вартість телевізора може скласти приблизно 900 доларів. Чи так це, стане відомо вже завтра – 26 вересня.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.