Apple зробила більш реалістичними деякі емодзі в iOS 13.1

На цьому тижні Apple випустила операційну систему iOS 13.1, в якій з’явилися незначні зміни в дизайні деяких емодзі напередодні випуску 59 нових смайликів, які з’являться на iOS, iPadOS, macOS і watchOS в кінці цього року.

Зміни серед емодзі iOS 13.1 не надто очевидні, однак, Apple зробила їх більш реалістичними по відношенню до того, що вони представляють. Так, смайлик восьминога тепер показує присоски на своїх щупальцях в порівнянні з попереднім варіантом, де вони були відсутні.

Емодзі москіта тепер має шосту ногу, що робить зображення комахи анатомічно правильним. Інші зміни включають «усміхнене обличчя з очима у формі серця», яке тепер повторює емодзі червоного серця, пазл зеленого кольору, який раніше був синім, і багато іншого.

Серед майбутніх 59 нових смайликів з’явиться більш широкий вибір людей з різним відтінком шкіри і статі. Крім цього, розшириться кількість емодзі, присвячених людям з обмеженими можливостями: собака-поводир, вухо зі слуховим апаратом, люди в інвалідних колясках, протез руки або ноги.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.