Xiaomi Redmi 8A – стане найкращий бюджетний смартфон 2019 року

Чим більше можливостей пропонує смартфон, причому в усіх відношеннях, тим ширше коло людей захоче його використовувати, а значить шанси на те, що його собі хтось купить, сильно зростають. Саме на це ось уже як багато років роблять ставку багато виробників, але вже зовсім скоро буде представлений і запущений в продаж, поза будь-якими сумнівами, справжнісінький бестселер, а виявиться таким Xiaomi Redmi 8A. Йдеться про найкращу у світі бюджетному смартфоні, коштувати який буде всього $ 90. Цілком собі очевидно, що телефон за таку скромну суму не зможе запропонувати підтримки новітніх технологій, але він обіцяє стати самим просунутим в рамках своєї цінової категорії.

Так, як вдалося з’ясувати, смартфон Xiaomi Redmi 8A оснащений 6,2-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 1520 на 720 пікселів (HD +), восьмиядерна процесором (виробник невідомий), 2/3/4 ГБ оперативної і 16/32/64 ГБ постійної пам’яті, роз’ємами microUSB і 3,5 мм для навушників, одинарної 8 Мп фронтальною і 12 Мп основною камерами. За автономність у відповіді виявиться акумуляторна батарея ємністю 5000 мАг, але без підтримки швидкої зарядки, тому на повну процедуру зарядки доведеться витратити приблизно дві години, а можливо і більше. Корпус мобільного пристрою, за наявними зараз даними, виявиться виконаний зі скла і металу.

Прямо «з коробки» на цей апарат виявиться встановлена ​​операційна система Android 9 Pie у вигляді прошивки MIUI 10, а його презентація відбудеться вже 25 вересня 2019 року, причому пройде вона не в Китаї, а в Індії. Цей захід відбудеться на наступний день після презентації прошивки MIUI 11, флагманів Mi 9 Pro і Mi Mix 4, а також телевізорів Mi TV 8K з роздільною здатністю високої чіткості нового покоління. Базова модель Xiaomi Redmi 8A обійдеться покупцям всього-на-всього в $ 90, завдяки чому даний смартфон виявиться максимально доступним для широкого кола покупців, однак слід враховувати, що за такою ціною цей апарат продаватимуть саме в Китаї.

Його цінник в Україні, Європі та інших регіонах міжнародного ринку, швидше за все, виявиться відчутно вище, і до цього потрібно бути готовим. Як і завжди в подібних випадках, продажу Xiaomi Redmi 8A почнуться вже через кілька днів після презентації, тому чекати запуску в продаж такої моделі занадто довго не доведеться. Вже до кінця вересня у жителів щонайменше Індії та Китаю буде можливість зробити покупку цього кращого бюджетного смартфона серед усіх, які коли-небудь випускала на ринок китайська корпорація Xiaomi. Новинка абсолютно точно порадує користувачів передовим технічним оснащенням в рамках своєї цінової категорії, і хочеться вірити, що виявиться серед такого чіпсет від Qualcomm, а не MediaTek.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.