Чому варто відвідувати виставку Hong Kong Electronics Fair

Чому варто відвідувати виставки? На хорошій Експо завжди можна побачити, що нас чекає найближчим часом, які віяння і тенденції будуть актуальними в найближчі півроку. Hong Kong Electronics Fair – якраз одна з таких виставок, де експоненти демонструють на що вони здатні, а ми – гості заходу знайомимося і активно тестуємо продукти, оцінюємо їх і вирішуємо, що стане хітом, що просто заслуговує на увагу, а що приречене лежати без уваги на стенді. Нагадаємо, що все це проводиться під дахом красивого виставкового центру Гонконгу – Hong Kong Convention & Exhibition Centre.

Hong Kong Electronics Fair – це одна з найбільших в Азії за кількістю і найбагатогранніша за складом учасників міжнародна виставка електроніки, електронних пристроїв і техніки.
На виставці широко представлені роботи-помічники, ЧПУ верстати і 3D принтери, системи відеоспостереження та електротранспорт – все тренди індустрії hardware, друковані плати і мікросхеми, дисплеї, вбудовані системи та багато іншого.

Для зручності виставка буде розділена на кілька секторів:

Технічний зал: 3D-друк, робототехніка і безпілотні технології, інтелектуальні технології, віртуальна реальність,
Стартап зал: Будуть представлені міжнародні стартапи, які представлять свої інновації, починаючи з додатків, продуктів для розумного будинку, що носиться електроніки, Інтернету речей, електроніки для охорони здоров’я і т.д.
Буде організована серія заходів, покликаних забезпечити ідеальну платформу для презентації ідей, обміну досвідом та інвестиційні зустрічі.
Зал Слави представить трендові товари більш ніж 560 популярних світових брендів.

Учасники виставки – провідні китайські і міжнародні виробники, постачальники електроніки, електронних компонентів, модулів і комплектуючих.

Hong Kong Electronics Fair проходить одночасно з виставкою інформаційних технологій і комунікацій electronicAsia. Обидва проекти організовує Рада з розвитку торгівлі Гонконгу (HKTDC) і MMI Asia Pte Ltd.

Статистика Hong Kong Electronics Fair 2018

Учасники – 4300 компаній
Відвідувачі – 87 000 з більш ніж 139 країн світу

Виставку можна відвідати безкоштовно в складі міжнародної групи, з бонусами для іноземних підприємців. Реєстрація відкрита на сайті-партнері виставки. Без попередньої реєстрації вартість квитка 100HKD (більше 15 доларів.).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.