iFixit виявила в iPhone 11 Pro плату під батареєю

Сайт iFixit розібрав корпус iPhone 11 Pro Max, проаналізувавши використовувані компоненти і конструкційні рішення. Фахівці присудили смартфону 6 балів з 10 за його ремонтопридатність.

Apple називає новинки «найвологостійкішими iPhone», але клею і прокладок використовується стільки ж, скільки в минулі покоління. У г-подібного акумулятора є відразу два роз’єми: один з них потенційно може використовуватися для реверсивної бездротової зарядки. Батарея ємністю 3969 мАг виймається простіше, ніж у більшості сучасних iPhone.

У смартфоні використовується оперативна пам’ять SK Hynix H9HKNNNCRMMVDR-NEH типу LPDDR4X. Обсяг достовірно невідомий, але iFixit схиляється до 4 ГБ. Є також аудіокодек Cirrus Logic 338S00509, флеш-пам’ять Toshiba, WiFi / Bluetooth-модуль Apple / USI 339S00648 і модем Intel X927YD2Q.

Під батареєю також розміщена плата, яка служить з’єднанням для акумулятора, котушки бездротової зарядки і Taptic Engine. Платформа також може стати в нагоді для реверсивної бездротової зарядки, яка так і не з’явилася в iPhone.

Про можливість зарядки інших пристроїв від корпусу iPhone 11 говорили Марк Гурман з Bloomberg, аналітик Мінг-Чі Куо та інші інсайдери. Однак, Apple нібито довелося відмовитися від функції через «невідповідність власним стандартам».

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.