Сервіси Google не працюють на Huawei Mate 30 навіть при ручній установці

19 вересня в Мюнхені Huawei представила лінійку смартфонів Mate 30. Незважаючи на флагманський набір технічних характеристик, головною особливістю новинок стала відсутність сервісів Google. Замість звичного Play Store встановлений магазин App Gallery, в якому немає більшості популярних додатків.

Відомі інсайдери вже спробували встановити Play Store і YouTube на нові смартфони. Як вони стверджують, скачати самі додатки і встановити їх можна без проблем, але от працювати вони все одно не будуть. Alex Barredo поділився своїм результатом в Twitter: додатки вимагають установки системного пакету Google Play Services.

У компанії сподіваються, що санкції, через які неможлива установка продуктів американських компаній, скоро будуть повністю зняті. Як тільки це станеться, компанія за одну ніч оновить всі апарати, додавши їм підтримку сервісів Google.

Крім того, Huawei підтвердила, що розблокування завантажувача для серії Mate 30 дозволено, завдяки чому досвідчені користувачі зможуть вручну «прошити» необхідні компоненти.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.