Новий якісний рендер падаючого у воду Huawei Mate 30 Pro

Перевірений інсайдер Еван Бласс (@evleaks) знову опублікував у мережі якісний рендер майбутнього флагмана китайської компанії Huawei – Mate 30 Pro – незадовго до офіційного релізу.

Свіже зображення підтверджує інформацію попередніх рендерів про те, що флагман позбудеться кнопок регулювання гучності. Серед іншого – «екран-водоспад», тонкий виріз у верхній частині екрану для сенсорів 3D-розпізнавання обличчя і фронтальної камери. Позаду – четверний модуль з оптикою Leica, ToF-датчик і спалах. Інших портів не видно. Кнопка живлення виконана в помаранчевому кольорі. Те, що смартфон падає у воду, може натякати на наявність сертифікованого вологозахисту IP68.

Ще два рендера демонструють дизайн Mate 30 RS Porsche Design. Задня частина буде виконана з червоної шкіри, а блок камери вписаний в скляний прямокутний майданчик по центру.

Раніше вже стали відомі передбачувані повні специфікації Mate 30 Pro. Не виключено, що гаджет з’явиться на ринку без сервісів Google через заборону США на торговельні відносини з Huawei.

Презентація Huawei Mate 30 Pro, як і його молодшої версії, відбудеться 19 вересня в Мюнхені. Там же китайці покажуть і преміальну версію Mate 30 RS Porsche Design.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.