Попит на серію iPhone 11 перевищує очікування

Авторитетний аналітик TF Securities Мінг-Чі Куо випустив звіт, в якому сказано, що попит на iPhone 11 і iPhone 11 Pro перевершив всі очікування. Дані отримані на основі попередніх замовлень, які стартували в США в п’ятницю.

На думку Куо, користувачі особливо активно замовляють моделі в нових кольорах: темно-зеленоий для iPhone 11 Pro і зелений з фіолетовим для iPhone 11. Споживачі з США найбільше зацікавлені у смартфонах iPhone 11 Pro, тоді як в Китаї популярніша базова модель iPhone 11.

Як говориться у звіті, iPhone 11 є оптимальним вибором для поточних власників iPhone 6, iPhone 6S і iPhone 7 з урахуванням вартості новинки і його характеристик.

З огляду на позитивні прогнози, TF Securities підвищує свою оцінку поставок iPhone в 2019 році до 70-75 млн одиниць. Попередня оцінка – 65-70 млн.

Попередні замовлення на iPhone 11 відкриються для України 18 вересня, в магазинах смартфони з’являться 20 вересня. На онлайн-майданчиках вже з’явилися пропозиції про продаж місць в чергах до салонів зв’язку.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.