Як зробити дзвінок з Windows 10

Функціональні можливості доступної зараз на ринку операційної системи Windows 10 постійно розширюються, причому відбувається це навіть в даний час, коли з моменту її релізу пройшло більше чотирьох років. За цей термін в десяту «вінду» додали масу нових функцій, а сьогодні, 8 вересня 2019 року, на одну функцію стало більше. Відтепер усі користувачі комп’ютерів, планшетів, ноутбуків та інших електронних пристроїв, що працюють на її базі, мають можливість здійснювати голосові дзвінки через мережу стільникового оператора. Дзвонити можна як на номери в межах країни, так і за її межами на будь-які міжнародні, що, поза будь-якими сумнівами, є величезним плюсом для тих, хто часто спілкуватися з використанням голосового зв’язку.

Лічені години тому відбувся реліз нової версії додатка Your Phone ( «Ваш телефон»), скачати який можна з магазину Microsoft Store, де додаток доступний абсолютно безкоштовно. Це оригінальне програмне забезпечення від творців десятої «вінди», яке працює зі смартфонами на базі Android та iOS. Його функціональні можливості постійно розширюються, але, здебільшого, вони виявляються доступні саме на «зеленому роботі». Тепер же за ​​допомогою цього додатка прямо через Windows 10 можна здійснювати голосові дзвінки, тобто, використовуватимуться мікрофон і динамік комп’ютера, ноутбука або іншого пристрою. У ряді випадків це може бути зручно.

Так, зокрема, через додаток Your Phone можна зателефонувати з будь-якого номеру прямо з-під операційної системи Windows 10. У такому випадку дзвінок зробить смартфон на базі Android, підключений до «вінди» якимось чином. Він буде передавати всі відомості на комп’ютер в режимі реального часу, в результаті чого ніяких складнощів під час дзвінка не виникне. Компанія Microsoft відзначає, що нова можливість поки що проходить бета-тестування, тому в роботі можуть виникати різні неполадки і баги. Усі неполадки будуть усунені в найближчі кілька тижнів за рахунок «зворотного зв’язку» від користувачів. Крім стандартних функцій, під час дзвінка можна набирати додаткові цифри, відключати мікрофон, скидати дзвінок і виконувати інші дії.

При цьому, дзвонити можна як на будь-які номери, набираючи їх щоразу заново, так і на номери зі списку контактів. Усе це може бути дуже зручно в ряді випадків. Функціональні можливості даного програмного забезпечення продовжать розширюватися і далі, в результаті чого у користувачів незабаром буде ще більше можливостей, ніж у даний час. Підвищена ступінь інтеграції Android і Windows 10 можлива за рахунок того, що перша не має будь-яких обмежень в цьому плані, чого не можна сказати про iOS, при використанні якої користувачів iPhone і iPad всіляко контролюють і обмежують. Саме тому дзвонити через «вінду», використовуючи «айфон» в якості проміжної ланки, не можна.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.