Nvidia випустила найпотужнішу відеокарту для ноутбуків

Nvidia представила нові мобільні графічні процесори RTX Quadro 6000, які багато в чому перевершують GeForce RTX 2080 Quadro 5000. Виробник поки не повідомив повні характеристики новинки, але вони не повинні сильно відрізнятися від специфікацій настільної відеокарти. RTX 6000 складається з 4608 CUDA, 576-тензорних і 72-RT ядер. У відеокарті 24 ГБ високошвидкісної пам’яті, а продуктивність майже не поступається комп’ютерному аналогу.

На додаток до звичайних ядер Turing RT і Tensor, які використовують в іграх для трасування променів у режимі реального часу, виробник додав підтримку дисплеїв 4K 120 Гц і нову технологію Optimus, яка автоматично перемикається між графічними процесорами NVIDIA та Intel для підвищення продуктивності або енергозбереження.

Компанія Asus перша представила на IFA ігровий ноутбук з новою відеокартою Nvidia. Крім неї, в ноутбуці встановлений 15-дюймовий 4K UHD-дисплей з колірним охопленням всієї гами Adobe RGB і частотою оновлення 120 Гц. Ноутбук працює на процесорі Intel Core i9 дев’ятого покоління. Іншої інформації про новинку поки немає.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.