Xiaomi представить смартфон Mi MIX 4 і оболонку MIUI 11 в кінці вересня

Китайська компанія Xiaomi може представити 24 вересня флагманський смартфон Mi MIX 4 з оновленою фірмовою оболонкою MIUI 11. Про це пише портал Xiaomishka з посиланням на неназвані джерела з Китаю.

Mi MIX 4 стане першим смартфоном, оснащеним 108-мегапіксельним сенсором Samsung ISOCELL Bright HMX. Основна камера буде працювати в парі з 16-мегапіксельною надширококутною лінзою і 12-мегапіксельною перископною системою. 

Інші чутки приписують пристрою реверсивну бездротову зарядку, до 12 ГБ оперативної пам’яті та версію з підтримкою 5G. Новинка також буде мати процесор Snapdragon 855 Plus, батарею ємністю 4500 мАг і оновлену платформу MIUI 11 на базі Android 10 «з коробки».

У серпні користувачі китайської соцмережі Weibo писали, що анонс оболонки повинен відбутися 5 вересня – в цей четвер. Імовірно, дату презентації могли перенести через закінчення дії ліцензійного дозволу на поширення пристроїв з назвою Mi MIX. 

Раніше компанія назвала 11 смартфонів, які отримають MIUI 11. Очікується, що оновлення отримає нові функції, але в дизайні не буде сильно відрізнятися від попередників. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.