Два смартфони отримали оновлення до Android 10 в день виходу апдейта

Google офіційно представила нову операційну систему Android 10. Першими смартфонами, які отримали оновлення, стали пристрої лінійки Pixel. Однак, в день релізу прошивки, 3 вересня, апдейт став доступний користувачам Essential Phone.

У мережі також звернули увагу, що в Китаї та Індії встановити Android 10 можуть власники флагмана Redmi K20 Pro, випущеного в Європі під назвою Xiaomi Mi 9T. Імовірно, наступним пристроєм з попередньо встановленою системою стане Mi MIX 4, так як саме він першим отримає оболонку MIUI 11.

Раніше свої «дорожні карти» оновлення опублікували Huawei  і  Honor. У бета-тестуванні брали участь смартфони виробників OnePlus, Oppo, realme, Vivo, Sony, Asus, Nokia, LG і Techno Spark.

Android 10 отримала загальносистемну темну тему, яка впливає на підтримуючі оформлення сторонні додатки, нову систему управління жестами, додаткові налаштування безпеки і приватності та багато іншого. Оновлення поширюється «повітрям», а файли прошивки можна скачати на сайті Android Developers.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.