Рендери новинки від Huawei – Mate 30 Pro

Авторитетний інсайдер OnLeaks спільно з сайтом Pricebaba опублікував якісні рендери флагманського смартфона Huawei Mate 30 Pro до його презентації.

Mate 30 Pro – пристрій зі скла і металу, як і попередній Mate 20 Pro. Але задня частина смартфона відрізняється круглим модулем камери з чотирма фотосенсорами. Подвійний спалах розташований окремо в кутку. Брендинг Leica говорить про виробника лінз для камер.

Габарити смартфона складуть 158,1 × 73,6 × 8,7 мм, камера випирає з корпусу на 1 мм. Дисплей діагоналлю близько 6,6 дюймів загнутий по краях, зверху є широкий виріз. У ньому розміщені потрійна фронтальна камера і сенсори для 3D-розпізнавання обличчя.

Кнопка живлення розташована на правій стороні, ліва грань вільна від елементів. Фізичної гойдалки регулювання гучності немає: швидше за все, її замінить сенсорна панель. На нижньому торці розміщені порт USB Type-C, динамік, мікрофон і слот для SIM, зверху – інфрачервоний порт і другий мікрофон.

OnLeaks уточнює, що розміщені ним рендери можуть не відповідати на 100% підсумкового пристрою.

Чутки повідомляють, що Huawei Mate 30 Pro буде працювати на чіпсеті HiSilicon Kirin 990, який представлять 6 вересня на IFA 2019. Тильна камера включає два сенсора на 40 Мп, один на 8 Мп і камера Time-of-Flight. Очікується п’ятикратний зум і динамічна діафрагма у одного з датчиків. Ємність акумулятора складе 4500 мАг зі швидкою бездротовою зарядкою (25 Вт) і швидкою провідною (55 Вт)

Huawei анонсувала презентацію серії смартфонів Mate 30. Вона пройде в Мюнхені 19 вересня.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.