AliExpress запропонує клієнтам отримувати посилки від різних продавців в одному пакеті

Глобальний інтернет-майданчик AliExpress запустить у вересні для всіх своїх клієнтів можливість доставки замовлень від різних постачальників в одному пакеті. Про це пише іноземні ЗМІ з посиланням на представника компанії.

Послуга буде безкоштовною при загальній сумі замовлення більше 5 доларів. Вона покликана привернути увагу покупців до покупки одягу і аксесуарів на майданчику, оскільки вони зможуть замовляти відразу кілька поєднаних товарів і повертати їх при необхідності в одному пакеті.

Новий спосіб доставки також дозволить скоротити її строки і знизити частку недійшовших посилок, особливо в середніх і малих містах, розраховують в AliExpress. За інформацією джерела «Коммерсанта» на ринку електронної торгівлі, частка неотриманих замовлень може досягати 7-8%.

Нововведення навряд чи дозволить наростити середній чек, вважають опитані виданням експерти. Нова послуга створюється не стільки для зручності, скільки для здешевлення доставки – консолідація всіх відправлень одному покупцеві вигідніше з точки зору логістики.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.