Стали відомі деякі характеристики майбутньої новинки Motorola Moto G8 Play

Специфікації  майбутньої новинки від компанії Motorola, що належить концерну Lenovo – G8 Play потрапили в мережу після сертифікації апарату в Федеральної комісії зі зв’язку США (FCC). 

Пристрій отримає 5,7-дюймовий дисплей з роздільною здатністю HD + (1520 × 720) і співвідношенням сторін 19: 9. Як і у випадку з  Redmi Note 8 Pro , як процесор встановлять чіпсет від MediaTek – MT6771. Він порівняємо по потужності з Helio P60 або P70. Будуть конфігурації з 3/4 ГБ ОЗУ, а також 32/64 ГБ ПЗУ. Ємність батареї складе 4000 мАг. Незрозуміло, чи буде в Moto G8 Play слот для карт пам’яті.

Залежно від ринку залежить, оснастять чи модель модулем NFC для безконтактної оплати і можливістю установки відразу двох SIM-карт. Сканер відбитків пальців, ймовірно, залишиться фізичним на задній панелі під основною камерою.

В якості ОС встановлять Android 9 Pie з деякими модифікаціями від Motorola. G8 Play з’явиться в двох кольорах: сталевому (Iron) і Cosmo.

Модель G8 Play вийде на різних ринках під різними номерами: XT2015-2, XT2016-1, or XT2016-2. Гарантовано плануються поставки для країн Південної Америки, Європи і держав Азіатсько-Тихоокеанського регіону.

Крім того, лінійка Moto G від Motorola, як і минуле покоління , отримає відразу 4 моделі: G8, G8 Plus, G8 Power і G8 Play.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.