Fitbit представила розумні годинник Versa 2 та розумні ваги

Компанія Fitbit анонсувала три нових продукту: смартчаси для спорту Versa 2, розумні ваги Aria Air і підписку на персоналізовані тренування і рекомендації Premium.

Fitbit Versa 2

Головною особливістю другої версії Versa є підтримка голосового асистента Amazon Alexa: він допоможе запустити або призупинити вправу, управляти побутовою технікою і виконати інші завдання. Fitbit Pay дозволить оплачувати покупки безконтактним способом (в Росії і СНД сервіс не працює).

Є функції відстеження сну, автоматичне визначення і контроль за фізичними вправами, управління відтворенням Spotify і Smart Wake – будильник, який спрацьовує тільки в легкій фазі сну. Датчик серцевого ритму з відстеженням 24/7 зберігся на задній панелі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дисплей AMOLED підтримує функцію Always On: в такому режимі годинник пропрацюють до двох діб. З відключеною функцією виробник обіцяє до п’яти днів роботи. Доступно п’ять кольорів корпусу.

Продажі Fitbit Versa 2 почнуться 15 вересня по всьому світу за ціною 199,95 доларів за стандартну версію і 229,95 доларів  за Special Edition з особливими тканинними ремінцями.

Fitbit Aria Air

Розумні ваги в чорному і білому колірних варіантах вміють визначати індекс маси тіла, а в поєднанні з додатком Fitbit – відслідковувати зміну ваги і встановлювати цілі щодо його зниження або набору.

Продажі новинки почнуться в жовтні за ціною 49,95 доларів.

Fitbit Premium

Місячна підписка в США обійдеться в 10 доларів і надає індивідуальні рекомендації по тренуваннях на основі інформації про здоров’я і необхідних цілях.

Premium створює індивідуальні програми, які допоможуть вам більше рухатися, добре харчуватися і краще спати. Кожна програма триває кілька тижнів і покроково розповідає, як виробляти здорові звички.

При покупці Versa 2 надається 90-денний пробний період Fitbit Premium.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.