Xiaomi Redmi Note 8 – бюджетний смартфон з четверною камерою, сканером в екрані і багатьом іншим

Попит на мобільні пристрої по всьому світі стрімко зростає, а відбувається це в зв’язку з тим, що все більш широке коло людей хоче їх використовувати на постійній основі. Вже зовсім скоро, 29 серпня 2019 року, відбудеться офіційна презентація бюджетного смартфона Xiaomi Redmi Note 8, оснащеного за останнім словом техніки щодо своєї цінової категорії. Даний телефон, як стало відомо лічені години назад, володіє четверний основною камерою, чіпом NFC для роботи з платіжною системою Google Pay, сканером відбитків пальців в екрані, а також багатьма іншими особливостями, які роблять його вкрай привабливим в усі відносинах.

Не можна відразу ж не помітити, що бажаючим придбати Xiaomi Redmi Note 8 викласти за нього доведеться близько $ 200, тобто не надто багато. За рахунок цього мобільний пристрій виявиться максимально доступним в усіх відношеннях, тобто купити його собі зможе максимально широке коло людей, і це абсолютно точно порадує всіх і кожного. Само собою, що якісь окремі модифікації будуть коштувати менше такої суми грошей, тому бажаючі заощадити зможуть це зробити без будь-яких складнощів, купивши більш просту модель з зменшеним об’ємом оперативної і вбудованої пам’яті.

Як вдалося з’ясувати, мобільний пристрій оснащено четверний основною камерою з роздільною здатністю 48 Мп, а робити вона здатна просто фантастичні за якістю знімки. Це ж стосується і відеороликів, якість яких виявиться на висоті. Яке саме технічне оснащення отримає Xiaomi Redmi Note 8 в інших аспектах поки що точно напевно невідомо, проте є відомості про те, що користувачів чекає чіпсет Snapdragon 665 від Qualcomm, або ж Helio G90T від MediaTek. Серед інтерфейсів в новинці гарантовано вдасться зустріти USB Type-C і 3,5 мм для підключення різних навушників і інших музичних пристроїв.

Залишилося тільки дочекатися анонса, а потім і старту продажів, тому що новинка в особі Xiaomi Redmi Note 8 абсолютно точно зможе завоювати звання кращого в світі смартфона щодо тієї цінової категорії, в якій вона виявиться. Швидше за все, даний телефон зможе порадувати покупців чимось ще, а однією з його особливостей стане скляний корпус, доповнений металевим каркасом для додання всій конструкції максимальної міцності. На території Китаю такий апарат надійде в продаж в перших числах вересня, а до кінця цього ж самого місяця такий апарат повинен дістатися до полиць магазинів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.