Windows 10 буде працювати в рази швидше з новим великим апдейтом

Найбільш відомою і популярною ОС для комп’ютерів, планшетів і ноутбуків є Windows 10, а випущена вона була ще в 2015 році. Здавалося б, що з моменту її релізу минуло вже вкрай багато часу, за яке вона могла встигнути стати набагато краще, ніж раніше. Проте, на жаль, нічого подібного так і не сталося. До сих пір власники комп’ютерів, планшетів, моноблоків і інших електронних пристроїв на її базі стикаються з різного роду неполадками, які виникають при її використанні. Такі доставляють всім масу незручностей, але ось нарешті Microsoft вирішила порадувати користувачів, створивши і випустив на ринок нову версію десятої «вінди», яка в усіх відношеннях краща за стару.

Як стало відомо від американської корпорації, прийдешнє оновлення для Windows 10 під номером 19H2 стане останнім великим апдейтом для цієї операційної системи, а ніяких нових функцій і можливостей воно практично зовсім з собою не принесе. Замість усього цього керівництво Microsoft поставило розробникам завдання зробити цю ОС найшвидшою і стабільної з усіх, які коли-небудь випускалися на ринок. Простіше кажучи, нова збірка десятої «вінди» виявиться в усіх відношеннях краще доступною в даний час, а виражатися це буде як в збільшенні стабільності, так і в дуже значному приросту швидкості роботи.

За деякими даними, які не рахунок глибокої оптимізації, нова Windows 10 в ряді завдань буде працювати в п’ять разів швидше доступною в даний час складання, а це, поза будь-якими сумнівами, не тільки порадує мільйони людей, але ще і підвищить їх продуктивність, адже за рахунок всього цього вони зможуть виконувати більше завдань за колишні інтервали часу. Очікується, що нова збірка «вінди» вийде тільки в першій половині 2020 року, а ось її тестування в рамках програми раннього доступу Windows Insider почнеться на півроку раніше – в кінці цього року, причому прийняти в такій участь зможуть всі бажаючі.

Не зовсім зрозуміло, чому більше чотирьох років Microsoft не звертала особливої ​​уваги на безліч різних проблем, зустріти які зараз можна в офіційній системі Windows 10. Швидше за все, у цього були якісь причини, але навряд чи про таких повідомлять громадськості, адже це може виставити американську корпорацію не в кращому світлі, а їй це невигідно. Виходячи з усього цього залишається тільки вірити і сподіватися, що прийдешня Windows 10 насправді виявиться краще за всіх відносинах ніж та, яка в даний час встановлена ​​на електронні пристрої сотень мільйонів людей по всьому світу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.