Google попросила співробітників не обговорювати політику у внутрішніх чатах

Американська компанія Google оновила рекомендації зі спілкування всередині компанії. Про це повідомив телеканал CNBC з посиланням на документ, що підтверджує нові правила. 

Співробітники корпорації тепер не повинні говорити про політику і останні новини. Головний обов’язок «ґуґлерів» – виконувати роботу, а не витрачати робочий час на дискусії з відволікаючими темами, пояснюється у нових правилах.

Також, Google попросила не принижувати колег, підрядників або партнерів. Якщо співробітник помітив обговорення невідповідне рекомендації, то його вже будуть розглядати менеджери і модератори, які можуть забрати права на коментування або вжити дисциплінарних заходів.

Нові правила суперечать відомій культурі Google, доповнює CNBC. Компанія традиційно підтримує свободу слова і дебати всередині неї, а співробітники часто вступали в гарячі розмови про політичні та соціальні проблеми.

Раніше в цьому місяці видання Wired розповіло, що «гуглери» втратили довіру роботодавця, «яку звикли сприймати як належне». Це призвело до серйозних заворушень всередині компанії у 2018 році, коли співробітники Google влаштували протести по всьому світу.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.