Компактний флагман Huawei nova 5T буде представлений незабаром

Лінійка смартфонів Huawei nova 5 на поточний момент складається з чотирьох моделей – nova 5, nova 5 Pro, nova 5i і  nova 5i ProНезабаром до них приєднається п’ята модель – nova 5T. Мова йдеться про той самий потенційно найбільш компактний флагман нового покоління, який минулого тижня був помічений в базі даних Android Enterprise Recommended. Презентація очікуваної шанувальниками компактних моделей новинки пройде в Малайзії на спеціальному заході We Are Nova Fashion Showcase 25 серпня.

Нажаль, більше ніяких подробиць офіційне рекламне зображення із запрошенням на презентацію не містить. Сторінка з описом Huawei nova 5T на сайті Android Enterprise Recommended дозволила нам дізнатися, що смартфон оснащений екраном діагоналлю 5,5 дюйма. Фронтальна камера у нього врізана в активну область дисплея у лівій верхній його частині, завдяки чому рамки навколо екрану дуже тонкі. Також, достеменно відомо про 6 ГБ ОЗУ, 128 Гб флеш-пам’яті та сканер відбитків пальців на бічній грані. Імовірно, основою виступатиме флагманська SoC Kirin 980.

Усі інші подробиці про смартфон Huawei nova 5T, який повинен стати гідним конкурентом компактному флагману Samsung Galaxy S10e дізнаємося вже цю неділю.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.