Grand Theft Auto V безкоштовно вийшла для Android

З кожним днем ​​збільшується число людей, що віддають перевагу грати у відеоігри не тільки на комп’ютерах та ігрових приставках, але ще і на смартфонах, адже подібні дозволяють грати навіть по дорозі на роботу, або ж, наприклад, під час перельотів літаком. Однією з найкращих відеоігор нинішнього десятиліття є Grand Theft Auto V, яка «в народі» більш відома під скороченням GTA 5. Коли дана відеогра вперше вийшла на ринок, а було це в 2013 році, у неї було абсолютно все для успіху, починаючи від вкрай цікавої сюжетної лінії і закінчуючи величезним відкритим світом, в якому завжди є чим зайнятися. Тепер грати в цей хіт можна навіть на Android, і це дуже значуща подія.

Поки сама ігрова студія Rockstar Games не поспішає створювати і випускати GTA V для смартфонів, зробити це за неї вирішили сторонні розробники. Вони поставили собі за мету випустити нативну Grand Theft Auto V для мобільних пристроїв і планшетних комп’ютерів, що функціонують на базі платформи Android, і їм це вдалося. Створенням цієї відеоігри займається ігрова студія New Games Corporation, яка зуміла перенести легендарну комп’ютерну відеогру на смартфони та планшети, запровадивши підтримку повноцінного сенсорного управління, що дозволяє в повній мірі керувати ігровим процесом без додаткових контролерів і всього подібного.

Головне враховувати, що студія New Games Corporation не має до Rockstar Games ніякого відношення, і саме тому відеогра Grand Theft Auto V для Android поширюється не через магазин Google Play, а через веб-сайт самих розробників, звідки вже зараз усі охочі можуть завантажити її безкоштовно. Створення відеогри GTA 5 для смартфонів і планшетів як і раніше активно триває, а випущена була свіжа працююча бета-версія. Якщо таку встановити, можна в повній мірі оцінити, яких успіхів вдалося досягти розробникам за багато років активної роботи. За деякими даними, вони портирують цю гру вже більше двох років.

Оскільки, відеогра запускається локально саме на мобільному пристрої або планшетному комп’ютері, для гри в неї не потрібне підключення до інших гаджетів. Це призвело до того, що для запуску Grand Theft Auto V необхідно якомога більш просунуте «залізо», тому що без такого відеогра буде пригальмовувати. З огляду на, що сама студія Rockstar Games навряд чи в найближчі п’ять років випустить GTA V для Android, це відмінна можливість вже тут і зараз її встановити, отримавши можливість грати в будь-якому зручному місці та в будь-який зручний час. Провести її завантаження можна з офіційного сайту студії New Games Corporation, де завжди доступна свіжа актуальна збірка.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.