TCL випустить складаний смартфон в 2020 році

Китайська компанія TCL, що володіє правами на бренди Alcatel, Palm і BlackBerry, випустить п’ять смартфонів під власним ім’ям до кінця 2020 року. Одним з них стане складний пристрій. Про це повідомляє «дорожня карта», опублікована інсайдером Еваном Бласс (@evleaks).

У ході виставки IFA 2019 першій половині вересня TCL випустить T1 – середньобюджетний смартфон з власною оболонкою TCL UI на основі Android 9 Pie і з подальшим оновленням до Android Q.

Основні характеристики TCL T1 включають 6,53-дюймовий дисплей з роздільною здатністю FullHD +, Qualcomm Snapdragon 675 з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ незалежної пам’яті, тильну камеру з сенсорами 48, 16 і 2 Мп, акумулятор на 3820 мАг і порт USB Type-C. Фронтальна камера на 24 Мп буде вбудована в отвір в дисплеї.

У першому кварталі 2020 року TCL випустить Pro-версію T1 з чотирма камерами і заокругленим дисплеєм AMOLED. А в кінці другого кварталу – моделі T1 і T1 Pro з модемами, які підтримують з’єднання 5G. При цьому T1 5G позбудеться третього датчика зображення.

У другому півріччі 2020 року TCL запланувала реліз складного смартфона Flextab з гнучкою AMOLED-матрицею. У кінці лютого в мережі з’являлися фотографії такого прототипу.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.