Можливі дати запуску продажів OnePlus 7T

Як стверджує інсайдер Max J. (@Samsung_News_) у своєму Twitter, презентація наступного смартфона або смартфонів компанії OnePlus відбудеться 26 вересня в Індії.

З твіту слідує, що через два тижні, 10 жовтня, відбудеться додатковий анонс для США і Європи, а старт продажів новинок намічений на 15 жовтня. На прикріпленні зображений силует смартфона.

OnePlus може представити поліпшення випущених у травні смартфонів OnePlus 7 і OnePlus 7 Pro під назвами 7T і 7T Pro відповідно, як це відбувалося кілька останніх років починаючи з OnePlus 3T. Інформації про їх особливості немає, але на початку серпня в мережі з’явилися фотографії нібито OnePlus 7T Pro.

Відомо, що OnePlus до кінця року презентує ще один смартфон з підтримкою 5G. Зараз в асортименті бренду є тільки один девайс з таким модемом – OnePlus 7 Pro 5G.

Раніше індійський інсайдер Ішан Агарвал випустив звіт, в якому назвав дату презентації першого телевізора OnePlus – 26 вересня. Пізніше компанія в черговий раз підтвердила роботу над пристроєм, представивши його логотип і назву.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.