Apple витратила 6 млрд доларів на випуск шоу і фільмів для сервісу TV +

Apple збільшила бюджет на виробництво власних серіалів і фільмів для майбутнього стрімінгового сервісу Apple TV + з 1 до 6 млрд доларів. Про це повідомляє джерело Financial Times.

Компанія витратила «сотні мільйонів доларів» на серіал за участю Дженніфер Еністон, Різ Уізерспун і Стіва Карелла під назвою «Ранкове шоу». Знайомі з питанням люди повідомляють, що вартість одного епізоду перевищила витрати на кожну серію останнього сезону «Ігри престолів». Джерела повідомляють, що HBO витрачала в середньому 15 млн доларів на епізод.

Трейлер «Ранкового шоу»

 

Представники Apple відмовилися від коментарів.

Apple планує обігнати аналогічні сервіси Netflix, HBO і попередити вихід стрімінгового продукту Disney +, запуск якого відбудеться 12 листопада за ціною 6,99 доларів на місяць.

За інформацією джерела Bloomberg, запуск Apple TV + призначений на листопад, а місячна підписка обійдеться американським користувачам в 9,99 доларів. Перші 30 днів доступу будуть надані безкоштовно. Стільки ж коштують підписки на Apple News + і Apple Music. Офіційно про вартість сервісу не оголошувалася.

Раніше стало відомо з внутрішніх файлів API, що ігрова підписка Apple Arcade буде коштувати 4,99 доларів на місяць.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.