Xiaomi додала в усі телевізори Mi TV приголомшливу функцію

Як відомо, китайська корпорація Xiaomi випускає на ринок далеко не одні тільки смартфони і ноутбуки, але і дуже багато інших електронних пристроїв. Сьогодні, 11 серпня 2019 року, даний виробник електроніки повідомив про те, що компанія-виробник вирішила порадувати користувачів своїх телевізорів, додавши в такі нову приголомшливу функцію. Вона вже знаходиться в завершальній стадії тестування, а потім, після цього, всі бажаючі зможуть почати повноцінно використовувати нововведення. Це, поза будь-якими сумнівами, дуже сильно порадує всіх користувачів, тому що власникам Mi TV виявляться доступні такі можливості, про які ще недавно не доводилося навіть мріяти.

Слідом за тим, як Huawei пообіцяла випустити на ринок телевізор з підтримкою відеодзвінків, китайська Xiaomi вирішила не відставати від свого головного конкурента. Як повідомив глава даної компанії, вже зовсім скоро в продаж виявиться запущений новий телевізор Mi TV, який зможе дзвонити на інші телевізори, використовуючи для цього відеозв’язок. Для цього в новинку встановлять спеціальну широкоугольную камеру, а також кілька мікрофонів, спрямованих на зчитування звуку в приміщенні. Це дозволить зробити процес спілкування з ким-небудь максимально зручним, так як якість зображення виявиться високим, також як і якість звуку.

В якості підтвердження своїх слів глава Xiaomi Лей Цзунь опублікував фотографію в соцмережі Weibo, яка підтверджує відомості про тестування подібної можливості. При цьому не зовсім зрозуміло, як саме здійснюється відеодзвінок, тому що камери на телевізорі не видно, або ж вона настільки непомітна, що з відстані в півтора метра розглянути її неможливо. Втім, за деякими даними, Xiaomi випустить оновлення прошивки MIUI TV, додавши туди підтримку зовнішній відеокамери, а таку підключити до телевізора зможуть всі користувачі, використовуючи для цього роз’єм USB на корпусі ТВ.

Таким чином, якщо все виявиться саме так, в смартфони Xiaomi виявиться додана приголомшлива нова функція, яка гарантовано порадує багатьох користувачів. Втім, швидше за все, лише обмежений набір зовнішніх камер виявиться сумісний з телевізорами Xiaomi, або ж компанія може так і зовсім дозволити використовувати тільки свої власні, яких у неї зараз кілька, а все такі призначені для системи «розумного» будинку. Оскільки тестування нововведення в Mi TV добігає кінця, його реліз може статися вже в кінці серпня, тобто нинішнього місяця, або ж в першій половині осені.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.