Xiaomi готова випускати ігровий монітори

Китайська корпорація Xiaomi створює і випускає на ринок смартфони, ноутбуки, навушники, телевізори, портативні акумулятори, а також множинні інші електронні пристрої, проте до деяких гаджетів її руки ще не дісталися. Втім, даний виробник намагається всіма доступними засобами і методами виправити це, а сьогодні, 10 серпня 2019 року, стало відомо про те, що вже в найближчі кілька місяців компанія представить на території Китаю свій перший монітор, причому він відразу ж стане ігровим. На це вказує той факт, що такий може оновлюватися зі швидкістю 144 Гц. За співвідношенням ціни і якості нова розробка виявиться кращою в світі. Про її прийдешній вихід повідомили місцеві китайські ЗМІ.

Повідомляється, що це пристрій оснащений 34-дюймовим IPS-екраном, який займає майже весь простір на лицьовій частині, тобто рамки виявляться мінімальними. Корпус монітора Xiaomi виявиться виконаний не з пластику, а з алюмінію авіаційного типу, який є вкрай міцним, а ще його складно подряпати. Дисплей має дозвіл QHD +, володіючи при цьому співвідношенням сторін 21: 9, яке відмінно підходить для перегляду фільмів, а також, крім того, для гейминга. При цьому варто враховувати, що матриця виявиться злегка зігнутої, завдяки чому користувач комп’ютера зможе бачити відразу всю картинку цілком.

Новинка повинна отримати назву Xiaomi Mi Monitor, а за сукупністю факторів і ціни у такого продукту не опиниться жодного конкурента, тому що він запропонує стильний зовнішній вигляд, преміальні матеріали, низьку вартість і краще технічне оснащення. У разі, якщо частота 144 Гц не буде потрібно, її можна буде знизити до звичних 60 Гц, щоб таким чином не тільки знизити навантаження на технічне оснащення комп’ютера, але ще і скоротити енергоспоживання. Залишилося дочекатися анонса, який трапиться в Китаї, причому перший час купити таку новинку абсолютно точно стане можливим лише на місцевому ринку.

Поява монітора Xiaomi в офіційних магазинах на території України під великим питанням. Залишається вірити, що новинка від китайської корпорації виправдає всі покладені на неї сподівання, а якщо вона буде добре продаватися, то і нові моделі не змусять себе чекати. Хочеться вірити, що цей виробник випустить в майбутньому монітори з роздільною здатністю 4K і 5K, щоб їх можна було вважати максимально сучасними з усіх існуючих на ринку. Раніше був опублікований повний список смартфонів Samsung, Xiaomi, Huawei і Nokia, для яких випустять Android 10 Q.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.