Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 змусили всіх покупців кричати від захвату

Щоб мати можливість використовувати сучасні технології необхідні гаджети з підтримкою таких, а самим незамінним серед таких в 2019 році однозначно є смартфон. Він дозволяє виходити в інтернет, здійснювати голосові дзвінки, грати в ігри, читати книги, дивитися фільми, а також виконувати безліч інших дій. При цьому чим далі в майбутнє, тим кращими стають мобільні пристрої, в тому числі, з бюджетною ціновою категорєю. Такі майбутні новинки, як Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 це всім в черговий раз доведуть, ставши кращими на ринку в рамках своєї ієрархії.

Очікується, що два цих телефони анонсують вже в найближчі півтора місяця, тобто, це має статися до середини вересня. Новинки отримають безліч особливостей, але головна серед таких складатиметься в їх вартості. Ці мобільні пристрої обійдуться всім покупцям менш ніж в $ 200, а це дуже і дуже мало за сучасними мірками. За рахунок такого скромного цінника дозволити собі покупку таких моделей, поза будь-якими сумнівами, зможуть абсолютно всі покупці. Це дозволить телефонам активно продаватися без будь-яких складнощів, в зв’язку з чим через якийсь час вони можуть стати хітами.

Їх апаратною основою повинен стати новітній процесор Qualcomm Snapdragon 600-ї серії, але конкретне найменування такого поки що невідомо, також як і те, яке ще технічне оснащення отримають новинки. Відомо, що Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 зможуть похвалитися роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм аудіороз’ємом для підключення навушників, а також корпусом із загартованого скла Corning Gorilla Glass 5. Сканер відбитків пальців виявиться інтегрований в бічну кнопку управління живленням, тоді як тильна кришка зможе похвалитися лише фотокамерою і логотипом виробника.

Як повідомив керівник бренду Redmi Лу Вейбінг, всі майбутні недорогі телефони бренду отримуватимуть чіп NFC, який призначений для обміну інформацією безконтактним шляхом. На практиці це означає, що два майбутніх бюджетника з дуже високою часткою імовірності отримають такий модуль, за рахунок чого усі їх власники зможуть здійснювати оплату проїзду в громадському транспорті, а також, крім того, оплачувати покупки в магазинах, використовуючи для цього платіжну систему Google Pay , або ж якусь іншу, на зразок Mi Pay.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.