Якісні рендери і нові подробиці про Huawei Mate 30 Pro

На ресурсі Slashleaks з’явилися нові якісні рендери майбутнього флагманського смартфона Huawei Mate 30 Pro з прозорим чохлом.

Згідно із зображеннями, гаджет отримає практично безрамковий екран з вирізом під фронтальну камеру і датчики у верхній частині панелі. Крім того, пристрій оснастять підекранним дактилоскопічним сканером. Кнопки живлення та регулювання звуку розташуються на правій грані.

Камера гаджета буде потрійною, а спалах – в круглому модулі поруч з об’єктивами, що підтверджує попередні  чутки. Завдяки чохлу можна зрозуміти, що новинку не позбавлять джека для навушників, тип порту буде USB Type-C, а основний динамік – на нижній межі.

Очікується, що Pro-версія смартфона може отримати дисплей з роздільною здатністю QuadHD + і частотою оновлення 90 Гц. Інші характеристики, як і дата релізу, залишаються невідомі.

За інформацією недавнього звіту Global Times, до кінця цього року Huawei також повинна випустити свій перший смартфон на власній HongMeng OS за ціною близько 2000 юанів (~ 112 доларів).

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.