Apple стала лідером з продажу розумних годинників

Носимі пристрої Apple вийшли в лідерство з 5,7 млн ​​проданих штук в другому кварталі 2019 року. Про це повідомляє видання MacRumors з посиланням на звіт аналітичної компанії Strategy Analytics.

Виробник техніки збільшив свій показник на 50% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Під час недавнього звіту Apple про доходи в третьому фінансовому кварталі 2019 року генеральний директор Apple Тім Кук заявив, що зростання продажів власних носимих пристроїв перевищив усі попередні показники.

Виконавчий директор Strategy Analytics Ніл Моустон вважає, що в цей раз Apple Watch витримали серйозну конкуренцію.

Apple Watch залишається далеко попереду інших гаджетів, а їх частка на світовому ринку за рік зросла з 44% до 46%. Годинники витримали серйозну конкуренцію з боку таких гравців, як Fitbit і Samsung.

Усього за другий квартал у світі було відвантажено 12,3 млн розумних годинників. Найближчими конкурентами Apple стали Samsung з 2 млн проданих розумних годинників, а також Fitbit з 1,2 млн штук. Корейський технологічний гігант збільшив частку світового ринку розумних годинників з 10,5% у другому кварталі 2018 року до майже 16% в 2019 році завдяки випущеним у цьому році  Galaxy Watch Active.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.