Маркетингові матеріали розкрили подробиці Samsung Galaxy Note 10 і Note 10+

Видання Prostotech виклало в мережу деякі вителі маркетингові матеріали Samsung, в яких розкриваються подробиці смартфонів Galaxy Note 10 і Note 10+.

Підтвердилася інформація, що планується дійсно дві версії флагмана. Молодша – з 6,3-дюймовим екраном, а інша – з 6,8-дюймовим. У обох «Фронталки» розташуються в отворі в дисплеї.

Фірмовий стилус S Pen удостоїться нових фішок, серед яких повітряні жести управління і віддалене перемикання між камерами. S Pen, як і попередник, дозволить перемикати слайди презентацій, редагувати зображення і додавати до них текст.

Новинки отримають функцію швидкої зарядки Smart Charge, яка дозволить зарядити апарати в крайніх випадках за кілька хвилин. А для більш якісного запису звуку вбудували спеціальні мікрофони Audio Zoom, аналог яких був в LG V30.

За словами Droid Life, Samsung Galaxy Note 10 обійдеться в 949 доларів, а Galaxy Note 10+ в 1099 доларів у США. В Америці також буде можливість придбати апарати спільно з набором Create your own Galaxy Kit, в якому в комплекті з аксесуарами покупець отримає 150 кредитів Samsung і 6-місячну підписку на музичний стрімінговий сервіс Spotify.

Samsung Galaxy Note 10 і Note 10+ представлять 7 серпня в ході заходу Galaxy Unpacked 2019.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.