Смартфони Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 порадують фанів характеристиками і ціною

Попит на смартфони росте з кожним роком, а спостерігається така ситуація ось уже як більш ніж 10 років поспіль. Все це говорить про те, що все більш широке коло людей вважає за краще використовувати різного роду мобільні пристрої з просунутими можливостями, заточеними в першу чергу звичайно ж на взаємодію з інтернетом в різному вигляді. При цьому купують переважно бюджетні моделі з цінової категорії до $ 300, а вже незабаром список доступних серед таких поповниться такими новинками, як Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8. Вони принесуть разом з собою безліч різних нововведень.

Очікується, що дані мобільні пристрої з початкової цінової категорії виявляться анонсовані вже в найближчі кілька місяців, а потім, відразу після цього, вони надійдуть у продаж, ставши доступними для покупки всім бажаючим, але спочатку звичайно ж в Китаї, тоді як тільки потім, через якийсь час, вони з’являться на міжнародному ринку, причому можливо навіть під іншими назвами, однак від цього особливо таких моделей ніяк не зміняться. Відомо, що покупців таких чекають восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 600-й серії.

Серед роз’ємів запропонують USB Type-C і 3,5 мм для навушників, наявність останнього з яких гарантовано порадує любителів дротових навушників. В іншому, крім усього іншого, користувачів чекають скляний корпус, потрійна і подвійна камери в «старшої» і «молодшої» моделі відповідно, до 6 ГБ оперативної і до 128 ГБ постійної пам’яті, а також корпус зі скла Corning Gorilla Glass 5. Сканер відбитків пальців виявиться розташований не на тильній частині, де все його вже звикли бачити, а в бічній кнопці керування живленням. За рахунок цього Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 по частині свого зовнішнього вигляду будуть більше походити на флагманські моделі.

Здавалося б, що з урахуванням своєї вартості нижче $ 200, новинки стануть хітами, але щоб це напевно сталося компанія-виробник вирішила додати в ці моделі дещо ще. Так, зокрема, керівник бренду Redmi Лу Вейбін в соцмережі Weibo повідомив про те, що дешеві телефони компанії почнуть отримувати чіп NFC. Поява такого в Redmi 8 і Redmi Note 8 дозволить використовувати дані мобільні пристрої для оплати покупок через популярні платіжні системи, а також для проїзду в громадському транспорті. Появи таких можливостей в бюджетних мобільних пристроях Xiaomi все чекають вже дуже і дуже давно.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.