LG представила 27-дюймовий монітор з роздільною здатністю 5K для комп’ютерів Apple

Південнокорейська компанія LG анонсувала 27-дюймовий монітор UltraFine 5K (модель 27MD5KL). За словами виробника, дисплей був розроблений спеціально для нових товарів Apple – комп’ютерів Mac і планшетів iPad Pro.

Пристрій поставляється з підтримкою Thunderbolt 3 і Type-C. Монітор з роздільною здатністю 5120 × 2880 пікселів дозволяє користувачам налаштовувати універсальну робочу станцію Mac з передачею відео, аудіо та даних по одному кабелю. Завдяки потужності 94 Вт, UltraFine 5K одночасно заряджає будь-хост, сумісний з USB-C.

Дисплей створений для дизайнерів, фотографів і творців контенту, має широку кольорову гаму P3 і яскравість 500 кд / м². Більш 14,7 мільйонів пунктів забезпечують еквівалент пікселів на дюйм (218 PPI). Вбудована камера, що включає мікрофон і стереодинаміки, доповнює функціональність дисплея. 

Стійку UltraFine 5K також можна індивідуально регулювати по висоті і нахилу, а яскравість і гучність – безпосередньо з сенсорної панелі або клавіатури, наприклад, MacBook Pro. Датчик зовнішнього освітлення монітора автоматично регулює яскравість екрану при підключенні до Mac.

Монітор LG UltraFine 5K продається в офіційному магазині Apple за 1300 доларів

Крім версії 5K, компанія представила 4K-модель без камери, але з тими ж функціями –  UltraFine 4K Display. Придбати її можна за 700 доларів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.