Sony PlayStation 5 надійшла в продаж, ціна просто захмарна

Ось уже як більш ніж півтора року по мережі ходять різні чутки про ігровій приставці наступного покоління, а є такий Sony PlayStation 5. Їй приписують цілу масу різних особливостей, починаючи від нового зовнішнього вигляду і закінчуючи передовим технічним оснащенням, за рахунок якого вона зможе запускати гри в дозволі 4K UHD при частоті понад 60 кадрів в секунду. При цьому ще на початку літа цього року ряд інсайдерів повідомили про те, що базова версія PS5 обійдеться покупцям в $ 500 . Видання tehnofan.com.ua засумнівалось в цих відомостях і, як виявилося, зовсім не даремно.

Сьогодні, 30 липня 2019 року, ігрова приставка Sony PlayStation 5 надійшла в продаж, а просять за неї далеко не $ 500, як раніше всім обіцяли. Новинка з’явилася на офіційному сайті відомого шведського магазину Media Markt, у якого десятки роздрібних точок по всій країні, а ще він є офіційним партнером Sony. На обмежений період часу, ймовірно помилково, співробітники магазину розкрили таємні відомості раніше терміну. Вони опублікували сторінку, на яке запропонували всім бажаючим оформити попереднє замовлення на ігрову приставку наступного покоління, тобто на PS5.

Зображення консолі Неопубліковані, а ось частина технічних характеристики розкрили. Відзначається, що Sony PlayStation 5 оснащена процесором AMD Ryzen і графічною картою AMD Radeon Navi, тоді як всі дані зберігаються на твердотільної флеш-пам’яті SSD. Пристрій оцінено в 9999 шведських крон, причому це базова модель, але які обсяги пам’яті і особливості має саме ця конфігурація, на жаль, не повідомляється. Якщо переводити цю суму грошей в більш поширені валюти, то виходить, що її покупка обійдеться в 1000 євро.

Саме в таку суму грошей японська корпорація оцінила своє творіння на території Швеції, а оскільки ця країна є частиною Європейського союзу, значить і в інших регіонах всередині Європи вона буде коштувати всього 1000 євро, тоді як цінник в Україні, як і завжди, виявиться трохи- трохи вище.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.