Xiaomi готова до випуску нових бездротових навушників Mi True Wireless Earphones 2

Китайська корпорація Xiaomi продовжує приємно радувати всіх користувачів новими електронними пристроями, які вона анонсує і запускає в продаж майже щотижня. Мова йде не тільки про смартфонах, ноутбуках і телевізорах, а й про багатьох інших гаджетах, в тому числі про навушниках. Сьогодні, 26 липня 2019 року, список таких поповнився однією новою моделлю, а називається вона Mi True Wireless Earphones 2. Це новий пристрій для персонального прослуховування музики, а оснащено воно за останнім словом техніки. Поки що такий гаджет ще не представили офіційно, але до цього все йде, так як лічені години назад його успішно сертифікували.

Співробітники Bluetooth Special Interest Group (SIG) протестували бездротові навушники Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2, визнавши їх повністю безпечними для повсякденного використання. Це означає, що даний гаджет вже існує в фінальному стабільному вигляді, так як подібні сертифікації, як правило, проводяться за кілька місяців або навіть тижнів до появи у продажу. Відзначається, що новинка від китайської корпорації володіє модулем Bluetooth 5.0, тобто найновішим з усіх існуючих на ринку, а забезпечує він радіус роботи до цілих 50 метрів, тобто вкрай великий.

За автономність в нових навушниках відповідає акумулятор, але який саме ємності – невідомо. Відомо лише те, що новинка носить назву Mi True Wireless Earphones 2, а її виробником значиться компанія Xiaomi. Якщо враховувати, що перше покоління таких бездротових навушників виявилося вкрай успішним, нове повинно стати краще. Користувачів як і раніше чекають два незалежних один від одного навушника, які вставляються в спеціальний кейс для транспортування і зарядки. На практиці це означає, що користуватися таким пристроєм виявиться максимально просто, легко і зручно, тому в його успіху можна навіть не сумніватися.

Само собою, що новинка стане конкурентом для AirPods від Apple, але на відміну від продукту «яблучної» корпорації пристрій під назвою Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 зможе похвалитися конструкцією типу «затички», яка забезпечує більш надійну посадку в вусі, а також, крім того, деякі інші переваги. У число таких входять підвищена шумоізоляція і можливість підібрати оптимальний розмір амбушюр для свого вушного каналу. Нічим таким продукт від Apple похвалитися не може, в результаті чого у багатьох людей гаджет «яблучної» корпорації просто випадає з вух навіть при ходьбі, не кажучи вже про активні заняття спортом.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.