Sony випустила нову прошивку для PlayStation 4

Попит на ігрові приставки по всьому світі поступово знижується, але відбувається це зовсім не через те, що люди хочуть менше грати в ігри, а через те, що існуюче в даний час покоління таких дуже сильно застаріло. Поки одні співробітники компанії Sony працюють під консоллю наступного покоління, інші покращують вже існуючу зараз. Сьогодні, 26 липня 2019 року, даний виробник електроніки випустив нову прошивку для PlayStation 4, а доступна вона поки що учасникам програми бета-тестування. Йдеться про апдейте під номером 7.0, значно розширюють функціональні можливості приставки.

З плином часу творці ігрової консолі від японської корпорації навчилися «вичавлювати» з неї всі соки, використовуючи всі технічне оснащення на повну котушку. У прошивці 7.0 для Sony PlayStation 4 основна увага була приділена підтримці голосового управління між гравцями, що абсолютно точно стане в нагоді кожному, хто вважає за краще грати в ігри командою, підтримування при цьому зв’язку з усіма її учасниками. Новітнє програмне забезпечення принесло разом з собою підтримку нового голосового чату, спілкуватися в якому одночасно можуть до 16 осіб включно, а якість звуку стало відчутно вище, ніж раніше.

Крім цього, компанія Sony значно поліпшила надійність і швидкість з’єднання, в результаті чого почати спілкування з співрозмовниками стало простіше. Крім цього, в прошивці 7.0 розробники змінили процес оновлення консолі PlayStation 4 до нових версій. Відтепер будь-які оновлення, які будуть виходити в майбутнє, не будуть приводити до перезавантаження після своєї установки. Деякі патчі, спрямовані на підвищення безпеки, так і зовсім зможуть встановлюватися автоматично у фоновому режимі, про що гравець навіть не дізнається, бо ніяких повідомлень про це не буде.

Також в списку нововведень свіжої прошивки значиться підвищення швидкості роботи і стабільності. За сукупністю факторів новітнє програмне забезпечення для Sony PlayStation 4 є одним з найкращих за останні роки, тому що воно змінює дійсно дуже багато, причому в кращу сторону. Коли відбудеться реліз нового ПО в фінальному стабільному вигляді – невідомо, однак тестування планується завершити вже в серпні, тому, швидше за все, таке стане доступним приблизно через один місяць. Провести установку апдейта можна будь-яким зручним способом, в тому числі «по повітрю» через інтернет.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.