Sony анонсувала кишенькову камеру RX100 VII для відеоблогів

Японська компанія Sony представила нову кишенькову камеру RX100 VII, призначену для зйомки відеоблогів. Новинка отримала процесор BIONZ X і оснащена об’єктивом 24-200 мм c апертурою f / 2,8-4,5. 

Кишенькова камера може автофокусуватися до 0,02 секунди і виконує 60 розрахунків автоекспозиції в секунду. RX100 VII має безшумну зйомку зі швидкістю 20 к / c і відстеження об’єктів в режимі реального часу.

Спеціальний режим Single Burst Drive Mode здатний захоплювати 7 необроблених фотографій у форматі RAW зі швидкістю до 90 к / c за одне натискання затвора. Фокус і експозиція будуть зафіксовані при першому зробленому знімку.

Камера знімає відео у форматі 4K HDR. Під час запису користувачі можуть активувати функцію Active SteadyShot, яка збільшує ефективну стабілізацію зображення у вісім разів і може підтримувати безперервну зйомку до п’яти хвилин в цьому режимі. Для зйомки в Full HD використовується новий оптимізований алгоритм стабілізації.

Виробник також вмонтував у пристрій роз’єм для навушників. Sony випустить RX100 VII в спеціальному наборі Shooting Grip Kit, що включає саму камеру, штатиф, кронштейн для мікрофона і дві батареї. Окремо камера вийде в продаж у серпні цього року за ціною 1 198 доларів. Попередні замовлення почнуться з 26 липня.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.