Windows XP і Windows 7 знищили навмисно

Жодний існуючий на ринку електронний пристрій не може працювати без встановленої на нього операційної системи, а одними з найпопулярніших серед таких є Windows XP і Windows 7. Так, ці платформи вже застаріли більш ніж на десять років, однак сотні мільйонів комп’ютерів, ноутбуків, планшетів і моноблоків досі працюють під їх управлінням. Вони заважають десятії «винді» ставати популярнішою, тому американська корпорація Microsoft вирішила їх навмисно «вбити», зробивши так, щоб від їх використання відмовлялися якомога частіше і активніше.

Заради того, щоб зробити десяту «вінду» більш привабливою в очах всіх користувачів, компанія з США вирішила спеціально прибрати з Windows XP і Windows 7 деякі можливості, а разом з тим в черговий раз нагадати всьому світу про те, що ці операційні системи сильно застаріли . У всьому цьому є і комерційна складова, так як Windows 10 є платною, а варто її базова ліцензія цілих $ 200. За більш просунуті під назвами Pro і Enterprise викласти потрібно відчутно більше. За рахунок таких своїх дій американський бренд підвищує свої доходи.

Як стало відомо від офіційного джерела, вже з 31 липня 2019 року на будь-яких електронних пристроях під управлінням десятої «вінди» будуть недоступні інтернет-ігри, тому що сервера таких компанія Microsoft вирішила навмисно вимкнути. За її словами, дані відеоігри вже практично ніхто не використовує, але варто було їй сказати про таке рішення, як в мережі почали з’являтися тисячі коментарів від користувачів Windows XP і Windows 7, які час від часу грають з іншими людьми в стандартні встановлені ігри. Це говорить про те, що всі такі є дуже навіть затребуваними, нехай їм вже і виповнилося понад десять років.

Втім, навіть не дивлячись на негативну реакцію спільноти, компанія Microsoft не збирається відмовлятися від планів щодо відмови від застарілих ОС шляхом їх заміни на більш нову і сучасну. Все це в черговий раз доводить, що американська корпорація готова на все, що завгодно, заради того, щоб ускладнити життя власникам комп’ютерів, планшетів і ноутбуків, що працюють на вже далеко не самих нових платформах. І все це при тому, що свого часу люди платили гроші за Windows XP і Windows 7, тому що дані операційні системи також ніколи не були безкоштовними.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.