Смартфон Xiaomi Mi A3 здивував фанів дизайном і своєю ціною

Вже сьогодні, 17 липня 2019 року, відбудеться офіційна презентація полуфлагманского смартфона Xiaomi Mi A3, який стане представником лінійки Android One. На практиці це означає, що прямо «з коробки» на нього виявиться встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie від Google, причому саме оригінальна, в якій абсолютно немає ніяких модифікацій. Нехай презентація і відбудеться через декілька годин, але вже зараз відомо, за якою ціною вдасться купити таку новинку, ще появилися справжні фото смартфона, які ви можете переглянути нижче.

Так, зокрема, смартфон Xiaomi Mi A3 оснащений 6,08-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2340 на 1080 пікселів (FHD +), вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців, восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 665 з тактовою частотою 2,2 ГГц, акумуляторною батареєю ємністю 4030 мАг з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge, роз’ємом USB Type-C, а також потрійний основною камерою з роздільною здатністю 48 Мп. Фронтальна фотокамера мобільного пристрою має дозвіл 32 Мп. За рахунок цього якість Селфі виявиться вкрай високим, на що і планується зробити ставку при просуванні такої новинки.

Купити це мобільний пристрій покупці зможуть в версіях з 4/64 ГБ і 6/64 ГБ пам’яті, а обійдуться вони в 219 євро і 295 євро відповідно. За такими цінами ці мобільні пристрої будуть реалізувати в Європі, причому в деяких окремих регіонах світу для покупки також виявиться доступна конфігурація з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, але коштувати вона буде вже цілих 335 євро. Багато покупців вже вважають такі ціни просто божевільними, тому що вони дуже сильно завищені щодо тих можливостей, які виявиться здатний запропонувати Xiaomi Mi A3.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.