На виставці CES 2020 дозволять представляти секс-іграшки

На найбільшій виставці Consumer Electronics Show 2020 на Лас-Вегасі дозволять представляти секс-іграшки. Про це пише The Verge з посиланням на президента технологічної конференції Карен Чупко.

Секс-іграшки будуть включені в категорію «Здоров’я і благополуччя». Асоціація споживчих технологій, яка проводить шоу, пояснює, що вони потраплять на «один рік на експериментальній основі», щоб оцінити, як вони вписуються в категорію.

Творці секс-іграшок можуть подати заявку на участь від сьогодні. Щоб потрапити на виставку, секс-іграшки повинні бути «інноваційними і включати в себе нові технології». Однак, президент зазначила, що будь-який інший вид порнографії в рамках CES 2020 залишиться строго під забороною на шоу.

Нагадаємо, що в 2019 році на виставці нагородили жіночу «розумну» секс-іграшку, але потім пристрій дискваліфікували за «непристойність», а після її виробнику було заборонено навіть показуватися на CES. Керівниця компанії звинуватила керівників виставки в подвійних стандартах і гендерній упередженості, так як кожен рік на CES з’являються продукти, пов’язані з сексом, в основному для чоловіків: секс-роботи і VR-стенди з порно. 

У минулому році CES 2019  запам’яталася  модульним телевізором від Samsung, рулонним телевізором від LG, літаючим гібридним таксі і багатьма іншими пристроями.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.