Xiaomi Mi Band 4 з чіпом NFC розчарував мільйони фанів

Носиться електроніка з кожним днем ​​стає все більш затребуваною з боку покупців по всьому світу, а відбувається це за рахунок постійного розширення її функціональних можливостей. Сьогодні, 16 липня 2019 року, стало відомо про те, що запущений недавно в продаж фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 4 до жаху розчарував мільйони покупців, причому на те є реальна причина. Поки одні називають даний трекер кращим в світі, але ж він насправді таким є, інші надходять зовсім інакше, запевняючи, що цей наручний гаджет їх розчарував. Видання Tehnofan.com.ua з’ясувало і розібралося, чому так відбувається.

Фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 4 оснащений 0,95-дюймовим AMOLED-дисплеєм з підтримкою сенсорного управління, а також множинними іншими особливостями. За рахунок того, що матриця дисплея є кольоровий, вона вкрай приваблива, тим більше що яскравість виявилася значно вище, ніж на моделі попереднього покоління. В іншому, цей гаджет має модуль Bluetooth 5.0 для підключення до смартфонів, захист від води і пилу за стандартом IP68, акумулятор ємністю 135 мАг для 20 днів автономної роботи, а також повноцінне загартоване скло, яке захищає екран від фізичного впливу.

 

Компанія-виробник продає дві модифікації цього наручного гаджета, а відрізняються вони лише наявністю . Саме він став причиною розчарування мільйонів людей. Оскільки багато покупців замовляють собі Xiaomi Mi Band 4 з доставкою з Китаю, вони бачать фотографії та відеоролики з демонстрацією того, як за допомогою цього трекера можна оплачувати покупки в магазинах, а також здійснювати оплату проїзду в громадському транспорті. Це дійсно можна робити, але лише деякі чесні продавці пишуть, що такі можливості доступні виключно в Китаї, тому що браслет прив’язаний до платіжної системи Mi Pay.

Нехай на всіх профільних ресурсах вже і є інформація з цього приводу, але багато покупців все одно собі замовляють даний трекер з чіпом NFC, щоб оплачувати з його допомогою різні товари і послуги, але в кінцевому підсумку все розчаровуються в браслеті, тому що те, для чого він купувався, не працює. Ніяким чином змінити платіжну систему Mi Pay на Google Pay або її аналог неможливо, тому що у сторонніх розробників немає доступу до ядра ОС, на базі якої працює трекер китайської корпорації. Гарна новина полягає в тому, що китайська платіжна система може незабаром запрацювати в Україні, а станеться це в найближчі місяці.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.