Перший смартфон на топовом процесорі Snapdragon 865 здивував своїми характеристиками

Компанія Qualcomm в кінці минулого року публічно представила свій новий чіпсет, а виявився таким Snapdragon 855. В даний час зустріти такий можна в величезній кількості смартфонів топового рівня, в тому числі в Sony Xperia 1, Xiaomi Mi 9, Samsung Galaxy S10 (США / Китай ) і багатьох інших. Втім, вже створено більш продуктивний чіпсет, а називається він Qualcomm Snapdragon 865, причому вже навіть існує перший смартфон, що працює на його базі. Такий був створений компанією Wingtech з Китаю, яка займається тестуванням новітніх розробок американської корпорації.

Оскільки робота над чіпсетом все ще ведеться, представлений смартфон є лише прототипом, але повністю працюючим. Його показали всім на виставці MWC Shanghai 2019, причому фактично на новинку звернули увагу лише після завершення цього заходу, так як у неї не було ніякого стенду. Лише деякі журналісти виявили, що «серцем» цього мобільного пристрою від Wingtech є справжній восьміядерний процесор Snapdragon 865, який є топовим. Як вдалося з’ясувати, він доповнений модемом X55, який підтримує мережі 5G на швидкості до 7 Гбіт / с.

Сам смартфон не має конкретної назви, тому що це лише прототип, але зате відомі його характеристики. Так, зокрема, така новинка оснащена 7-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2240 на 1080 пікселів (FHD +), потрійний основний (64 Мп + 13 Мп + 8 Мп) і 16 Мп фронтальною камерами, а також акумуляторною батареєю ємністю 4500 мАг. Сканер відбитків пальців в смартфоні Wingtech вбудований не в екран. Заради спрощення конструкції корпусу такий вирішили розмістити на тильній частині корпусу, яка зроблена зі скла Corning Gorilla Glass 6. В іншому, така новинка володіє 4/6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної пам’яті.

Не обійшлося і без модулів зв’язку, серед яких знайшлося місце для Wi-Fi 802.11ax, Bluetoth 5.0 LE і NFC для роботи з платіжною системою Google Pay і будь-якими її аналогами. Як повідомили офіційні представники Wingtech, такий телефон буде випущений на ринок на початку 2020 року, а до моменту релізу його характеристики і зовнішній вигляд зміняться. На жаль, розкрити характеристики чіпсета Snapdragon 865 бренд відмовився, пославшись на заборону це робити з боку Qualcomm. Втім, все в шоці від того, що в світі вже існує телефон, який набагато потужніше та продуктивніше існуючих зараз на ринку флагманів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.